donderdag 27 oktober 2011

Swatches: Catrice: Big city life limited edition

 Don't forget to enter my GIVE-AWAY!

As promised zijn hier de swatches van de big city life limited edition van Catrice. I hope you like it!
Zoals jullie allemaal weten ben ik helemaal gek op nagellak. Maar deze limited edition vind ik de nagellak minder. En de paletten zijn eigenlijk ook waar deze limited edition om draait. I mean, look at them! Ze zijn prachtig. Lees verder en je komt mijn mening te weten.

First things first; de eerste indruk. Prachtige verpakking met op de voorkant het uitzicht van de stad waar het palette voor staat. Het Sydney palette heeft meer pastel kleurtjes en het New york palette wat koudere kleuren. beide paletten hebben 6 kleuren oogschaduw, twee blushes, 1 oogpotlood, een applicator, zijn (helaas) van karton en op de achterkant staat een stappenplan om een look te maken. de indeling lijkt veel op de too faced paletten vind ik zelf, en dat is een heel groot voordeel (:

Van links naar rechts: Sydney aquarium, town hall, the rocks, harbour bridge, royal botanic garden, bondi beach.
 En dan nu, waar het om draait. En eigenlijk ook best een spannend moment. Want als het pigment niet goed is, dan heb je er niet echt veel aan. Maar gelukkig heeft dit palette dezelfde kwaliteit als de rest van de Catrice oogschaduws: heel goed! Er zijn 4 'matte' kleuren en 2 met een mooie shimmer. Deze kleuren zou ik sneller gebruiken in een hedendaagse look dan die van het New York palette.

Van links naar rechts: Soho, rockefeller center, brooklyn bridge, central park, time square, wall street. Op deze foto zie je niet zo goed dat er veel shimmer in de oogschaduw zit. Sorry!
Dit zijn allemaal mooie metallic kleurtjes. (Op deze foto zie je niet zo goed dat het metallic kleuren zijn. Sorry!) Het pigment is ietsje minder dan die van het Sydney palette, maar nog steeds goed. Verder is het palette na het swatchen nog steeds mooi, en is de oogschaduw niet korrelig geworden. Als je niet gaat gooien met het palette zal het heel mooi blijven!

Ga jij nog iets van deze limited edition aanschaffen?


1 opmerking:

Your comments make me happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...