woensdag 31 augustus 2011

My agenda


Aangezien er meerdere meisjes gevraagd hebben naar de inhoud van mijn agenda heb ik vandaag wat foto's gemaakt. Het zijn natuurlijk niet alle pagina's waar ik iets nieuws mee gedaan heb want dan had ik zeker 70 foto's! Alle plaatjes komen uit Cosmogirls, Elle's en Iciparis en Douglas tijdschriften. Hier komen ze!


Aanschouw mijn niet zo mooie handschrift! En de collages waar ik toch veel werk in heb gestoken (6 uur?)
Steek jij ook zoveel werk in je agenda of koop je een kant-en-klare agenda?

dinsdag 30 augustus 2011

I love flowers and gummibears!

Vandaag begonnen de les weer! We hadden de eerste 4 uur vrij, daarna mentoruur en economie. Om te eindigen hadden we 2 uur gym. Maar bij ons op school komen gymleraren altijd te laat. Dus uiteindelijk hebben we maar een halfuurtje gegymd.. Om 5 uur moest ik alweer naar de hockeytraining en daar stond een heel nieuw team voor me klaar. De training was echt heel leuk en intensief. Ik ben weer wat afgevallen (:

Aangezien jullie hebben gevraagd naar foto's van mijn agenda komen die er binnenkort aan! 

Floral top: Zara, taupe top: Sting, vest: Monki, jeans: G-star, brogues: Steve Madden, ketting: diy (op de foto zie je de ketting niet echt goed (hij is gedraaid), maar het is een gummi-beer van fimo in suiker gedipt :)

Wanneer moeten jullie weer naar school? Of zijn jullie al een week aan de gang?


maandag 29 augustus 2011

Back to school


Vandaag was het mijn beurt om weer naar school te gaan! Ofja, mijn rooster op te halen. Dat duurde een kwartiertje en toen mocht ik weer gaan. Dat wist ik en daarom heb ik niet echt een back to school outfit uitgekozen. Dat doe ik morgen! (Een OOTD houden jullie dus van mij te goed, verder in deze post wat details van de outfit van vandaag) Mijn rooster is eigenlijk best oké. Iedere dag ben ik tot 15.20 op school. Behalve donderdag, dan heb ik tot 14.20 school. En dinsdag heb ik het eerste uur vrij. 

Aangezien de brugklassers morgen op 2-daagse gaan zijn heel veel leraren er niet. Vandaar dat ik morgen de eerste 4 uur vrij heb! Heerlijk begin van het schooljaar natuurlijk (:

Dit is mijn agenda, waar ik toch heel wat uurtjes in heb geknutseld. Het was de Girlscene style-agenda. Maar nu staan er overal collages, quotes en dat soort dingen. 
Lipgloss: H&M (0,95 euro)

  Boeken kaften heb ik dit jaar voor het eerst zelf gedaan. (I know, erg he?) Maar ik wou niet zomaar kaftpapier. Ik wou kaftpapier dat niemand heeft! Daarom heb ik ze ingepakt met Cosmogirl bladzijdes. Toch een goede manier van recyclen niet?

Dan nu de detail foto's..Wat vinden jullie trouwens van de grotere foto's?

dinsdag 23 augustus 2011

Feeling blue

Ze hadden onweer voorspeld voor vandaag. Daarom gingen mijn vriendin en ik niet naar de stad maar bleven we thuis. Maar weermannen maken vaker fouten. Deze keer dus ook. Het was hartstikke mooi weer! (wel een beetje benauwd) Gelukkig had ik wel een kort broekje aangetrokken (:

We zijn uiteindelijk naar het dorp geweest (mijn vriendin woont namelijk niet in de stad maar een dorpje ernaast. En we hadden geen zin om een halfuur in de bus te zitten) Daar zijn we naar de Jumbo en de DA geweest. Daar kochten we een Starbucks (mjam!) en een leuk glitter lakje. (Daar komen morgen swatches van)

Top: Terre Bleu, blazer: Mer du nord, short: Original, riem: Terre bleu, sjaaltje: DKNY, ketting: H&M, vriendschapsarmbandje: diy, armband: Trollbeads, ring: Spinning jewellery, oorbellen: Ti Sento, broche: onbekend.

Hoe was het weer bij jullie?


dinsdag 16 augustus 2011

Pearls and flowers

Vandaag was het eindelijk weer eens lekker weer! Heerlijk die zon! Ook kwam de Cosmogirl weer binnen (Yeah! Het mode issue!) en kon ik lekker lezen in de zon. Ik kreeg helemaal de modekriebels. Ik heb stoffen uitgezocht en morgen ga ik taillerokken maken (o.a. met een schotse ruit) ik ben helemaal fan van de preppy look! Verder heb ik een beetje gewerkt aan mijn webshop die waarschijnlijk binnenkort open gaat. (Stay tuned!)

Top: Sting, vestje: Terre Bleu, shorts: Zara, riem: Terre Bleu, parel armbandjes: Primark, ring: Spinning jewelery, klok-ketting: Fé


Hebben jullie vandaag ook zo genoten van het weer?


maandag 15 augustus 2011

Pyjama girl


Oversized pyjama broek: America Today, vest: Geddes and Gilmore, shirt: H&M

Vandaag weer een lekker dagje in m'n pyjama gebleven. Ik heb wat geknutseld in mijn wreck this journal, gezwommen, trampoline gesprongen en dat allemaal in mijn pyjama (behalve het zwemmen natuurlijk). Aan het einde van de dag heb ik nog lekker een maskertje opgedaan, en mijn nieuwe eye-pads getest voor jullie!


De eye-pads zijn van eyeye en zijn mooi verpakt. Er zit zelfs een pincetje om de pads te pakken bij! Het product beloofd een verkoelende sensatie en een frisse geur van komkommer schijfjes. Het zou ook je wallen moeten verminderen. En dat allemaal na 1 'behandeling'. Hmm... Ik werd nieuwsgierig.

Ik ging dus lekker een paar minuten liggen en ja de schijfjes roken lekker fris. En het werkte ook lekker verfrissend, maar of het m'n wallen verminderd? Niet echt.. Verder is het wel heel relaxend en echt het proberen waard!

Het potje bevat 24 pads, kost 9,95 en is hier te koop.

zaterdag 13 augustus 2011

And the winner is...

Ik heb een stuk of 20 inzendingen gehad, en geloof me het was heel moeilijk om te kiezen! Uiteindelijk was ik aan het twijfelen tussen Romy en Harriëtte. En.. Het is Romy geworden! Haar header vond ik net wat beter bij de achtergrond passen.


 Dus.. Gefeliciteerd Romy! Als je mij je adres mailt naar myveryownlookbook@gmail.com dan stuur ik het verrassingspakket zo snel mogelijk naar je toe!

En natuurlijk laat ik ook nog een paar andere headers zien (niet allemaal want dan is deze post een beetje te lang..) en dan begin ik natuurlijk met de 2e plaats: Harriëtte. (de rest staat niet van best naar minst goed)


 Degenen niet niet hebben gewonnen, niet getreurd! Bij 100 volgers komt er weer een nieuwe give-away!

Welke header vinden jullie het leukste?

zondag 7 augustus 2011

The key to.. Geneva?

Vandaag zijn we naar Genève geweest, een Zwitserse plaats waar héél veel rijke mensen wonen en waar alles té duur is, zelfs de Zara en H&M zijn daar een diepte-investering. Maar ik vind het wel altijd leuk om te zien. Vooral rue du Rhone waar alle haute cauture winkels ,als Chanel en Hermes, en heel veel banken liggen. Je loopt daar op 10 meter goud! Mijn zusje was helemaal verbaasd!
Verder hebben we even langs het meer gelopen maar dat gaven we snel op omdat er een of andere kermis was. That's why we went to the Starbucks. Ook helemaal niet verkeerd natuurlijk! Zoals altijd nam ik een Frappucino, zonder koffie met karamel, delicious!


Zouden jullie 40 euro overhebben voor een basistopje bij de H&M?

maandag 1 augustus 2011

My holiday @France

Gister avond zijn we hier aangekomen. Het is hartstikke zonnig, je kunt buiten zitten tot 11 uur en er is een zwembad. Wat wil je nog meer? Er is zelfs internet! Ik heb helaas geen tijd om iedere dag een post te plaatsen, maar wel een paar keer.

De foto hierboven is een deel van ons terras, er is hier zo'n gezellige sfeer en van al dat groen en de bloemen word ik heel vrolijk!

Hoe is het weer in Nederland?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...