donderdag 29 september 2011

O.P.I wishlist

O.P.I is mijn favoriete merk van nagellak. De kwastjes zijn super, de kleuren zijn buitengewoon mooi en het flesje ziet er -vind ik- erg leuk uit! Op dit moment staan er een paar prachtige warme tinten op mijn wishlist.


 DS Bold uit de designer series (ultimate glamour, extraordinary brilliance)

I lily love you uit de nice stems! collectie

Van Teenage dream uit de Katy Perry collectie kon ik geen flesje vinden. Vandaar deze swatch. (bron)

Pros and bronze uit de Serena grand slam collectie.

DS mystery uit de designer series (ultimate glamour, extraordinary brilliance)

Zij jullie ook zo'n fan van de O.P.I lakjes?


woensdag 28 september 2011

My new haircut and outfit of the day

Vandaag ben ik weer naar de kapper geweest, en het was broodnodig! Mijn punten waren dood, en sommige zelfs gespleten. Na 1,5 uur bij de kapper te zitten (Auw! Mijn kont doet pijn van die harde stoel!) heb ik een nieuwe haarcoupe en heeft de kapper mijn haar gestijld. Met stijl haar is het verschil van coupe natuurlijk moeilijker te zien, maar ik vond het wel grappig om over het algemeen het verschil te laten zien tussen stijl haar en krullen.

Top: Abercrombie and Fitch, Taillerok: H&M, ketting: H&M, sieraden: Handmade 925 silver jewellery

Wat vinden jullie van het verschil tussen stijl haar en krullen?

maandag 26 september 2011

Summer blue(s)

Wat was het vandaag weer lekker weer! Ik had alleen 1 klein probleem, mijn knie doet pijn waardoor ik een knieband moet dragen. Maar met een short of een rokje is dat not so charming. Tot nu toe kon ik de band goed verstoppen onder een lange broek. Maar vandaag ben ik over de 'drempel' gegaan. Gewoon die band om, het is toch maar voor even. (hoop ik dan toch!)


Top: Terre Bleu, vest: Armani, shorts: original, ketting: H&M, ballerina's: Chérie
 Hebben jullie ook lekker weer gehad?

p.s. Would you vote for me? https://www.facebook.com/RenaultNederland?sk=app_160816680669665&app_data=100000580202693  gewoon op deel deze poster op je wall klikken! Doe jij ook mee? zeg het me, dan stem ik ook op jou!

vrijdag 23 september 2011

i'm sorry!


Zoals je misschien wel al hebt gemerkt, heb ik deze week niet veel geblogt. Ik had namelijk heel weinig tijd. Maar ik beloof jullie morgen een leuke post! En een 'hoe combineer ik een bouclé jacket'-post hebben jullie ook nog van mij te goed!


bron van de foto: weheartit.com

woensdag 21 september 2011

Me and my bouclé jacket

Mijn model is getailleerd, heeft driekwart mouwen en is iets korter dan normaal. Om de zakjes zijn Swarovski steentjes verwerkt.
Na een lange zoektocht naar het perfecte bouclé jasje, vond ik een paar maanden geleden dit jasje in een Italiaans winkeltje. Ik was meteen helemaal verliefd! in deze post vertel ik jullie wat meer over het oh zo bekende bouclé jasje.

Wat is een bouclé jasje eigenlijk?
Chanel maakte het eerste boucle jasje ooit, het was gemaakt van fijn wol. Dit was het handelsmerk van Chanel en onder andere daardoor werd het modemerk beroemd. Deze jasjes zijn dan ook al meer dan 75 jaar populair bij zowel fashionista's als business vrouwen. Het jasje staat heel chic, op wat je het ook draagt!

Verschillende varianten:
Een bouclé jasje kun je krijgen in een langer of korter formaat,  je kunt een gewoon recht model hebben of een getailleerd model, met of zonder pofmouwtjes, met details of een basic bouclé jasje en ga zo maar door.
Met pofmouwtjes


Hoe moet je het combineren?
Door jonge meisjes wordt het bouclé jasje meestal op een strakke jeans met zwarte pumps gedragen. Maar met een rokje staat het ook super! En nog een heel groot pluspunt: het staat bij ieder figuur en is heel flatterend!

Benieuwd hoe ik mijn bouclé jasje combineer? Kijk dan morgen nog een op mijn blog. Dan komen er namelijk verschillende outfits online!

Hebben jullie al een bouclé jacket?


2e foto: cheryl shop, 3e foto: Asos.com

zondag 4 september 2011

Sophie's kitchen creations

Vandaag heb ik weer eens lekker gekookt en gebakken. Vandaag ga ik jullie 2 creaties laten zien: Sushi en rode bessen cake/taart. Het zijn 2 eenvoudige recepten die je makkelijk na kunt maken. I hope you like it!

Sushi is een van mijn lievelingsgerechten. I just love it! 

Ingrediënten: sushi-rijst, sushi-azijn, nori-bladen (zeewier), komkommer of avocado, gerookte zalm of andere vis, suiker en zout.

How to make 2 sushi rolls?
1. Doe een kopje sushi-rijst samen met een kopje water in de pan. Laat het water koken en zet daarna het vuur op een lage stand. doe de deksel erop en wacht 15 minuten.
2. Doe het vuur uit en laat nog 5 minuten staan.
3. Snij ondertussen de komkommer (of avocado) en zalm in smalle reepjes.
4. Haal de deksel van de pan en voeg 5 eetlepels sushi-azijn, een theelepel suiker en een snufje zout toe aan de rijst. Roer tot het goed is vermengd. 
5. Leg de rijst nu op een groot koud bord zodat de rijst kan afkoelen.
6. Leg de nori-bladen klaar.
7. Als de rijst koud is verspreid je de rijst op de 2 nori-bladen. Zorg dat er aan de boven- en onderkant een cm over is.
8. Leg de komkommer en zalm op de rijst en.. Rollen maar!
9. Als je de sushi hebt opgerold maak je het uiteinde met een beetje water vast zodat de rol blijft zitten.
10. Je sushi rol is klaar! Je kunt de sushi serveren door de rol in plakjes te snijden en eventueel een bakje met kikkoman-saus ernaast te zetten. Smullen maar!


 Deze cake/taart heeft veel minder caloriën dan normaal, want ik heb geen boter gebruikt. Hierdoor wordt het veel luchtiger en even lekker van smaak!

Ingrediënten: 4 eieren, 120 gram suiker, 75 gram bloem, 25 gram maïzena, een zakje vanille suiker, snufje zout, jam, rode besjes of een andere lekkere vrucht.

How to make this cake?
Verwarm de oven voor op 175 graden.
1. Doe de eieren, de suiker, het zakje vanille suiker en het snufje zout in een grote kom. 
2. Klop het beslag luchtig, zorg dat het beslag licht van kleur en redelijk dik is.
3. Zeef de bloem en maïzena. Voeg ze samen.
4. Voeg een eetlepel van de mix toe en roer met een spatel. Zorg dat het beslag luchtig blijft!
5. Voeg de mix lepel per lepel toe, totdat het op is.
6. 'Schenk' het beslag in een ronde platte vorm.
7. Zet het beslag net iets onder het midden 40 minuten in de voorverwarmde oven.
8. Haal de vorm eruit, laat de cake nog 5 minuten in de vorm zitten en haal 'm er daarna uit.
9. Snijd de cake horizontaal door zodat je een boven en onderkant krijgt, nu kun je op de onderkant jam strijken.
10. Doe de bovenkant er weer op.
11. Doe ook jam op de bovenkant. Daarna doe je de vruchten erop.
12. Voordat je de cake/taart gaat eten kun je er nog wat poedersuiker of slagroom over doen.

Wat vinden jullie ervan? Moet ik vaker een recept posten?






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...