zaterdag 28 april 2012

Planning my trip to London

YEAH! Het is eindelijk mei-vakantie! Hierna moeten we nog maar 6 weken naar school (exclusief proefwerkweek) en dan is het zomervakantie! Anywayss, wat ga ik doen in de mei-vakantie? Ik ga samen met mama 4 dagen naar Londen, en als ik thuiskom, dan ben ik jarig. Goede vooruitzichten niet? Ik ga oxford street afstruinen en alle winkels (Zara, primark, pull and bear, outfitters nation, river island, topshop) in en uit. Natuurlijk gaan we ook naar de toeristen hotspots zoals de big ben, London eye en Buckingham palace. Ik kan niet wachten!

donderdag 26 april 2012

Don't be afraid of the weather, wear shorts!

Je zou bijna niet geloven dat het april is, als je naar het vieze weer buiten kijkt. Maar ik doe lekker waar ik zin in heb en draag shorts. Of ik het kous had? Nee niet echt. Ik heb vandaag trouwens 370 volgers behaald! Zou het niet geweldig zijn om als verjaardagscadeau 400 volgers te hebben? Dat komt neer op ongeveer 4 volgers per dag, moet lukken toch?

dinsdag 24 april 2012

Minted sisters

Mijn zusje en ik hadden vandaag toevallig allebei een mint item aangetrokken, tijd voor een sister-shoot dus! Lees verder voor alle foto's!

maandag 23 april 2012

Detailshots

Vandaag wat detailshots van mijn accessoires en nagels en 'make-up' (ja die staat tussen aanhalingstekens, het is gewoon eyeliner haha). Take a look!
De ringetjes aan de middelvinger en wijsvinger zijn van rings and tings en aan mijn pink zie je een 3-pink-ring van Cartier.

zondag 22 april 2012

Dots and stripes

De beautygloss party gisteren, en alles wat daaraan voorafging (om 6 uur opstaan, shoppen in amsterdam, omkleden, eten) was geweldig! Ik zelf heb niet zo heel veel gekocht, en door de drukte waren de glossyboxen net voor ons uitverkocht. En het feest was pas een uurtje bezig! Maarja, de goodiebag die we aan het eind kregen was ook erg leuk! Verder was ik de hele dag hees en had ik heel wat on-charmante hoestbuien. Toen we 's avonds terug gingen met de trein was er een ernstig ongeluk gebeurt waardoor er veel chaos was op het station, er gingen namelijk ging treinen verder dan Amsterdam centraal. Daar hadden wij gelukkig geen last van...

donderdag 19 april 2012

Which outfit to wear?


Zaterdag ga ik samen met 2 vriendinnen naar de beautygloss party. De dresscode is summer chic. Dat is natuurlijk heel breed op te vatten. Ik heb 3 outfits gefotografeerd en daar mogen jullie er eentje van kiezen. degene met de meeste 'stemmen' wint en doe ik aan! Gaan jullie ook naar de beautygloss party? Wat doen jullie aan?

maandag 16 april 2012

Double sided peplum vest

 Ik heb dit vestje al sinds vorige winter. Je kunt het van 2 kanten dragen; een kant met stipjes en een kant met streepjes. Maar op een of andere manier vond ik het peplum effect nooit zo mooi. Aangezien het deze lente en zomer weer 'in' is heb ik het maar weer eens uit de kast gehaald. Hot or not?

vrijdag 13 april 2012

Webshop: Mooijdesigns

-advertorial-
 De 21 jarige Lucia Mooij runt de webshop Mooijdesigns.nl. MooijDesigns is een webwinkel met handgemaakte, vintage en een heleboel andere kleding en accessoires. Je kunt de stijl als schattig, vernieuwend, soms stoer en zelfs pin-up omschrijven. Lucia is met  Mooij Designs begonnen omdat ze naast haar studie voor interieur ontwerpen ook veel liefde voor mode voelde. De webshop heeft erg leuke items, en daar laat ik jullie mijn top 3 van zien!

Leuk detail: deze legging wordt speciaal voor jou gemaakt als je de bestelling plaatst!
Alleen de kleur al! 

Classy classic jasjeKijk vooral even op de webshop en like de facebook pagina!

donderdag 12 april 2012

Day 4: Nudes

De laatste dag was het wat minder weer. Het regende zelfs een beetje. vandaar de simpele nude colored outfit. What do you think?

woensdag 11 april 2012

Day 3 (EASTER): Yellow birds

Dag 3 aan zee; het was Pasen! Wij doen eigenlijk niks met Pasen, het is eigenlijk een gewone dag op het ontbijt na. Dan eten we lekker uitgebreid! Eigenlijk was het ook heel toevallig dat ik geel en vogeltjes droeg.. Deze dag was het heerlijk weer, mijn zusje en ik hebben om het strand wat getennist, gehockeyed, en heel vals gezongen (:

maandag 9 april 2012

Day 1: Floral shorts

Zoals jullie weten was ik de afgelopen 3 dagen naar zee. Het was de meeste tijd heel lekker weer (shorts-weer :) en het heeft alleen gisteren even geregend. Zoals jullie waarschijnlijk al is opgevallen waren er die dagen geen posts, en dat had ik wel beloofd. Ik had ook posts gepland maar die zijn niet online gekomen. Ik heb net gezien hoe dit komt; ik heb de posts gewoon gesaved en niet gepost. Maarja, nu heb ik weer wat geleerd..
Ook de winnares van de give-away werd bekend gemaakt toen ik weg was. Ondertussen heeft zij al een mailtje ontvangen. Gefeliciteerd Larissa!

Vanaf vandaag heb ik foto's van de de outfits van de afgelopen 3 dagen.
Lees verder!

woensdag 4 april 2012

Walking in the woods

Deze week ben ik helemaal inspiratieloos wat outfits betreft, het lijkt wel alsof alles wat in mijn kast hangt saai is, of een individu is dat nergens bij past. Hebben jullie nog leuke fashionblogs met mooie inspiratie? 
Ik ga vrijdag tot maandag naar ons appartement aan zee. Ik ben nu bezig met wat posts in te plannen. Hebben jullie nog requests of mag ik lekker mijn gang gaan?  (:

dinsdag 3 april 2012

lace and knits

Vandaag was de schoolfotograaf op school. Niet zo leuk. Hij maakt namelijk altijd een foto als ik nog bezig ben met gaan zitten en een lach opzetten, waardoor ik een foto heb waar ik met een halve lach opsta. Not so charming.

maandag 2 april 2012

A pop of pink

Vandaag voelde ik me niet top, ik had nog steeds oorpijn sinds zaterdag en mijn keel moest er ook aan geloven. Ik kon mezelf en andere niet echt goed horen. Irritant. Hierdoor had ik ook niet echt zin iets leuks aan te trekken.. Maar voordat dit een klaagpost wordt moet ik even iets leuks vertellen. Ik heb budget geur nagellak gevonden van Rimmel. Dior en Revlon hadden al scented nailpolishes. Maar beide merken zijn niet echt goedkoop. Rimmel heeft nu voor 4,99 euro 4 verschillende geur-nagallaken (citroen, aardbei, grapefruit, bosbessen). Best budget toch? Vor degenen die nog net iets langer willen wachten, Essence heeft vanaf half april een scented topcoat met aardbeien geur waardoor je iedere nagellak een lekker geurtje kunt geven (:
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...